Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 0-0

Με ισοπαλία χωρίς γκολ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον ουραγό Πανσερραϊκό σφράγισε -και μαθηματικά- την παραμονή του στην κατηγορία ο Πανιώνιος.
Εικόνα του αγώνα

Δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει από το 0-0 το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν λιγοστές. Ο Πανιώνιος, νιώθοντας ότι μετά το διπλό στην Κέρκυρα είναι βαθμολογικά εξασφαλισμένος, προτίμησε να μην... πιέσει καταστάσεις. Είχε μεν την πρωτοβουλία, αλλά δεν κυνήγησε με ζέση το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Τουναντίον ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αν στη διπλή ευκαιρία του 37' Σουμπίνιο και Νταλέ δεν είχαν σουτάρει ο ένας στο δεξί δοκάρι και ο άλλος πάνω πάνω από το τέρμα.Οι αλλαγές των δύο προπονητών στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν μήπως και βελτιωθεί η εικόνα ενός ανιαρού αγώνα που όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς τη "λευκή" ισοπαλία. Ο Πανσερραϊκός έβγαλε περισσότερο πάθος στο γήπεδο, εξ ου και οι περισσότερες κίτρινες κάρτες, αλλά δύσκολα έφτανε μέχρι την περιοχή του Πρελ. Από τη στιγμή δε που οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο τελευταίο 10λεπτο, όταν και αύξησαν την πίεσή τους, το αποτέλεσμα αναπόφευκτα δεν άλλαξε.

Κλειδί του αγώναΣτην Κέρκυρα οι παίκτες του Τάκη Λεμονή "έτρωγαν σίδερα". Απέναντι στον Πανσερραϊκό όμως παρουσιάστηκαν νωχελικοί και ασυγκέντρωτοι.

MVPΟι παίκτες του Πανσερραϊκού οι οποίοι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές προσπαθούν να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι, ψάχνοντας μέσα από θετικές προσωπικές ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Αδύναμος ΚρίκοςΕπιθετικά ο Πανιώνιος ήταν ακίνδυνος. Ούτε ο Μήτρογλου ούτε ο Μπάλαμπαν μπόρεσαν να επωμιστούν το βάρος και να απειλήσουν.


Διαιτητής: Γιάχος

Βοηθοί: Γκάγκας, Γουργιώτης