Ιωνικός-Ολυμπιακός 3-5

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για ποδόσφαιρο (λόγω ζέστης), Ιωνικός και Ολυμπιακός χόρτασαν με γκολ τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 5-3 και ολοκλήρωσαν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, με τον Ριβάλντο να αποθεώνεται για μία ακόμη φορά.

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για ποδόσφαιρο (λόγω ζέστης), Ιωνικός και Ολυμπιακός "χόρτασαν" με γκολ τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με το... αγγλικό 5-3 και ολοκλήρωσαν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, με τον Ριβάλντο να αποθεώνεται για μία ακόμη φορά. Με δύο γκολ ολοκλήρωσε ο Βραζιλιάνος την τριετή του παρουσία στους Πειραιώτες.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να δώσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Κυρίως, όμως, έδωσε θέση στην ενδεκάδα στον Γρηγόρη Γεωργάτο, στην τελευταία επίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο μέρος δεν είχε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, κυρίως λόγω ζέστης. Ο καυτός ήλιος δεν άφηνε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που φαινόταν στις κινήσεις τους. Εκτός από την ευκαιρία του Μπόρχα και το πανέμορφο γκολ του Ριβάλντο με "σκαφτό" πλασέ στο 41', το ματς δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο αξιόλογο. Η αποθέωση που γνώρισε ο Βραζιλιάνος από τον κόσμο ήταν κάτι αναμενόμενο.

Δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος έσκυψε και φίλησε το χορτάρι. Το τελευταίο αντίο του "Geo"...
Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Οχι πως βελτιώθηκε το θέαμα. Απλώς άμυνες δεν υπήρχαν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να "ανοίξει" και να σημειωθούν επτά γκολ.

Στο 49' οι πρωταθλητές έκαναν το 0-2 με τον Οκκά -κι αφού πρώτα ο Ριβάλντο είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι- για να έρθει το ξέσπασμα και η ισοφάριση από τον Ιωνικό μέσα σε τέσσερα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 61' ο Νατσούρας μείωσε σε 1-2 για να έρθει στο 65' ο Φαμπίνιο να κάνει το 2-2.

Τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν πολύ, αφού ο Μπόρχα στο αμέσως επόμενο λεπτό έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Πειραιώτες με ωραίο σουτ. Στο 68' ο Ριβάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4 από το σημείο του πέναλτι για να περάσει μετά η... σκυτάλη των σκόρερς στον Μενδρινό, ο οποίος στο 76ο λεπτό έκανε το 2-5 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ο... χορός των γκολ έλαβε τέλος στο 85' με τον Μακόρ να διαμορφώνει το τελικό 3-5.


Διαιτητής: Κ.Φινοκαλιώτης

Βοηθοί: Κ.Γαλανός, Γ.Τσούκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...