Οι άνθρωποι του Ζαγοράκη

Πέντε άτομα είναι οι εκλεκτοί που θα αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΟΚ, στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλην του Θοδωρή Ζαγοράκη, το contra.gr σας παρουσιάζει τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της νέας διοίκησης.

Πέντε άτομα είναι οι εκλεκτοί που θα αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΟΚ, στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλην του Θοδωρή Ζαγοράκη, το contra.gr σας παρουσιάζει τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της νέας διοίκησης.


Γιάννης Παπαδόπουλος: Ο επί των Οικονομικών

Είναι 40 ετών με σπουδές στην Αγγλία  (διοίκηση επιχειρήσεων στο Imperial του Λονδίνου) και την Αμερική (μάστερ στο Χάρβαρντ με εξειδίκευση στις προβληματικές επιχειρήσεις). Τελείωσε το οικονομικό της νομικής στο ΑΠΘ και νομική μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών Euroglass και του μοναδικού εργοστασίου στην Βόρεια Ελλάδα και την Νότια Βαλκανική το οποίο βγάζει γυάλινα μπουκάλια. Είναι ο οικονομολόγος της διοίκησης και απ’ αυτόν θα περνάει οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβάσεις που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Ανδρέας Μανδρίνος: Ο επί της διοικητής οργάνωσης

Είναι 40 ετών, έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μανδρίνος (εκ των ιδιοκτητών του ομώνυμου ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης), που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Έχει αναλάβει το κουμάντο των ξενοδοχείων από τα 24 του χρόνια, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία μέχρι σήμερα, ενώ είναι εκλεγμένος από τους συναδέλφους του ξενοδόχους στην θέση του ταμεία της Ένωσης ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου οργάνωσης της διοικητικής δομής της εταιρείας.


Ηλίας Βιολίδης: Ο επί των δημοσίων σχέσεων

Είναι 38 ετών, κουμπάρος και συνέταιρος του Στογιάκοβιτς στην αλυσίδα μαγαζιών που έχει ο "Πέτζα" στην Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με την κόρη του παλιού παράγοντα του Ηρακλή του κ. Μπάρμπα, ενώ έχει βοηθήσει σε ανύποπτο χρόνο αρκετές φορές την ΠΑΕ, αλλά και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Διευθύνει με επιτυχία αλυσίδα καφέ και άλλων καταστημάτων και ανέλαβε τον ρόλο του συντονιστή στην διοίκηση και του ανθρώπου που θα επιμελείται το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και των χορηγιών.


Παναγιώτης Ποικιλίδης: Ο συνδετικός κρίκος με κόσμο

Είναι 42 ετών (γεννήθηκε στις 27/12/1965 στην Καλαμαριά) και γνωστός φανατικός ΠΑΟΚτσής. Ως εκ τούτου είναι λογικό ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου της διοίκησης με τον κόσμο και τους οργανωμένους οπαδούς.

Είναι μία μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού με κορυφαίες διακρίσεις (4ος Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Λος Άντζελες 1984, 5ος Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Ατλάντα 1996). Έχει δύο κόρες, την Αναστασία και την Πηνελόπη, και ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας πλέον με μαγαζιά στην Κρήνη.

Το πλήρες βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο:

Επάγγελμα: Ανθυποπυραγός Π.Σ.

Σωματείο: ΒΑΟ 

Ολυμπιακές συμμετοχές: 1984 (4ος), 1992 (8ος), 1996 (5ος)

Διακρίσεις μη Ολυμπιακές: Κατέλαβε την 4η θέση δύο φορές (1991, 1993) και την 5η μια φορά (1994) σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς και την 6η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (1986), μεσογειονίκης το 1991 (1ος), 1987 (3ος), 1983 (4ος), βαλκανιονίκης, πρωταθλητής Ελλάδος. Το 1983 κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στην ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη.