Άρχισε προπονήσεις ο Κατσουράνης, παράταση για την Τετάρτη του Καραγκούνη

Ο Κώστας Κατσουράνης ξεκίνησε προπονήσεις, ενώ το ραντεβού με τον Γιώργο Καραγκούνη μετατέθηκε για την Τετάρτη. Τα δεδομένα για την 7η μεταγραφή που θέλει ο Φερέιρα και η περίπτωση του Σιμάο Σαμπρόσα. Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τζόνι Βεκρή, ανάμεσά τους επιφανή μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Άρχισε προπονήσεις ο Κατσουράνης, παράταση για την Τετάρτη του Καραγκούνη

Η επιστροφή του Κατσουράνη στην Παιανία, μαζί με τους μικρούς της εθνικής νέων (Μαυρίας, Καπίνο, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος), έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο διεθνής μέσος δέχτηκε μείωση των αποδοχών του κατά 50%, θα εισπράξει 600 χιλιάδες ευρώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο να είναι έτοιμος στα παιχνίδια του επόμενου γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η συνάντηση με τον Γιώργο Καραγούνη θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη και φαίνεται να εκκρεμεί το οικονομικό σκέλος για να παραμείνει και ο αρχηγός στην Παιανία. Η αλήθεια είναι ότι οι Κατσουράνης και Καραγκούνης δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του Φερέιρα για τον εφετινό Παναθηναϊκό και μένει να δούμε την διαχείρηση των δύο παικτών από τον Πορτογάλο τεχνικό κατά τη διάρκεια της σεζόν, εφόσον τελικά μείνει και ο "Κάρα".

Ο προπονητής του τριφυλλιού έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν παίκτη για τη θέση του Κουίνσι αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και η 7η μεταγραφή έχει παγώσει μέχρι νεωτέρας. Ενδεχόμενη πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Μάδεργουελ θα επιτρέψει στη διοίκηση με τα χρήματα της Ευρώπης, τουλάχιστον 5,2 εκ. ευρώ να κάνει πράξη την επιθυμία του Φερέιρα. Μάλιστα η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να είναι και η πιο δυνατή με ένα γνωστό όνομα που θα κάνει τη διαφορά.

Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι ο Σιμάο Σαμπρόσα που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, ο 32χρονος Πορτογάλος εξτρέμ γνωρίζεται με τον Φερέιρα αλλά το υψηλό του κασέ (1 εκ. ευρώ) είναι απαγορευτικό στην παρούσα φάση. Τον Αύγουστο τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν για τον Σιμάο αλλά και για άλλους παίκτες.

Οσον αφορά στον Κουίνσι, δύσκολα θα τεθεί εκ νέου θέμα με τον Γκανέζο, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια και για τους χειρισμούς του ίδιου του παίκτη πέρα από την Αλ Σαντ.

Την Τρίτη θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας στην Παιανία, ενώ θα υπάρξει συνάντηση του Κώστα Ελευθεράκη με τον Γιώργο Ιωαννίδη προκειμένου να αποχωρήσει ο αριστερός μπακ. Στα πλάν του Φερέιρα δεν βρίσκεται και ο Σεϊταρίδης αλλά ο διεθνής αμυντικός είναι αρνητικός στο να φύγει.

Στο μεταξύ, πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Τζόνι Βεκρή βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι για να πουν το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που εν συνεχεία έδωσαν το παρών και στο Β' νεκροταφείο συνοδεύοντας τον στην τελευταία του κατοικία.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Λουκανίδης, Στράτος Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο Φάνης Βουτσαράς, ο Νίκος Χατζηνικολάκου, πρώην αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ο Νίκος Ρισβάς, ο Γιώργος Στράτος και πολλοί άλλοι.

Από τα στεφάνια που υπήρχαν ξεχώρισαν αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του "Ενιαίου Φορέα Θύρας 13", του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της ΑΕΚ, της Skoda Ξάνθης, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, της Μαριάννας Λάτση, του Χρήστου Πανόπουλου, αλλά και των Σωκράτη Κόκκαλη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK