Ανακοίνωσε Αθανασιάδη ο Αστέρας

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νερού γκολκίπερ, Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους Αρκάδες.

Ανακοίνωσε Αθανασιάδη ο Αστέρας

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι κι επίσημα ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε έρθει σε συμφωνία με τους Αρκάδες από τον περασμένο Ιανουάριο και σήμερα (29/06) ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, ενώ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 30.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αθανασιάδης, γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και στην καριέρα του μετρά 62 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού.

O Έλληνας τερματοφύλακας επέλεξε το νούμερο 30 για τη φανέλα του.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ με πίστεψαν και θέλω να τους δικαιώσω. Μπορεί να έχω παίξει αρκετά ματς στη Super League, αλλά πλέον ο Αστέρας είναι μια νέα σελίδα για μένα. Το επίπεδο είναι ψηλότερο, σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και πίεση και πρέπει να φανώ αντάξιος. Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα με υγεία και είπα αμέσως το ναι".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2011-2012 Ηρακλής 0

2012-2016 Πανθρακικός 62

News 24/7

24MEDIA NETWORK