Aστέρας και Stoiximan.gr: "Aξία και κοινωνικές δράσεις"

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" για τη χορηγική συμφωνία με την ΠΑΕ Αστέρας.

Aστέρας και Stoiximan.gr: "Aξία και κοινωνικές δράσεις"

Διαβάστε και ακούστε στο ηχητικό τι δήλωσε τον Αστέρα που "κάθε χρόνο κάνει άλματα προόδου", για τις κοινωνικές δράσεις που θα αναλάβει η εταιρία συνολικά για την περιοχή της Αρκαδίας και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και για τις αποκαλύψεις που έκανε για τις χορηγικές συμφωνίες με άλλες ομάδες της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος στην αθλητική εκπομπή του "Αρκαδία 93.8":

Για τη συμφωνία: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας ως μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Αστέρας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, που μέσα σε λίγα χρόνια με πολλή δουλειά και οργάνωση έφτασε να αποτελέσει μια σταθερή αξία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας κάθε χρόνο κάνει άλματα προόδου. Η μεθοδικότητα των ανθρώπων του Αστέρα και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και αυτό ήταν φανερό από την έναρξη των συνομιλών μας, αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που μας βοήθησε για την επίτευξη μιας εύκολης συμφωνίας".

Για τις νέες χορηγικές συμφωνίες: "Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώσαμε ακόμα τρεις χορηγίες. Η Stoiximan.gr γίνεται ο μεγάλος χορηγός στην ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Πανθρακικός και την ΠΑΕ Πλατανιάς. Και αυτές οι τρεις ομάδες προστέθηκαν στη φαρέτρα των χορηγικών συμφωνιών. Αποδεικνύουμε έμπρακτα πόσο μεγάλη σημασία που δίνουμε στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και στην ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας και των ομάδων, που αποτελούν τον αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού".

Για τις κοινωνικές δράσεις της Stoiximan.gr: "Πρόθεσή μας είναι να αναλάβουμε και να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δράσεις στην περιοχή της Αρκαδίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας. Αυτό είναι κάτι που έχει ασπαστεί η διοίκηση του Αστέρα και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους, γιατί έχουμε έναν κοινό άξονα για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε νέες εμπειρίες στους φιλάθλους του Αστέρα και θα οργανώσουμε για εκείνους πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι σίγουρο ότι θα τους αφήσουν ικανοποιημένους. Θα είμαστε δίπλα στον Αστέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK