Αυστηρό μήνυμα της διοίκησης του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές

Ο Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στην προπόνηση του Αστέρα και έθεσε προ των ευθυνών τους τους παίκτες της ομάδας. Διαβάστε τι είπε.

Αυστηρό μήνυμα της διοίκησης του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει προβληματίσει πάρα πολύμε την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο προβληματισμός δεν αφορά ασφαλώς μόνο τον κόσμο, που έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, αλλά πολύ περισσότερο τη διοίκηση, που αποφάσισε να στείλει σκληρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με στόχο να ταρακουνηθούν οι παίκτες καινα βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα και συμπεριφορά τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. ο Γιώργος Μποροβήλος τούς έθεσε προ των ευθυνών τους, μιλώντας τους σε σκληρή γλώσσα πριν την προπόνηση της Τετάρτης (7/10).

Η δεκάλεπτη ομιλία του προέδρου είχε πολλά μηνύματαγια τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αλλάξει αυτό που παρουσιάζει ο Αστέρας εντός αγωνιστικών χώρων. "Το βασικό πρόβλημά μας και αυτό που μας στενοχωρεί δεν είναι τα αποτελέσματα. Είναι η εικόνα που παρουσιάζετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η οποία δεν συνάδει με το ευρωπαϊκό προφίλ του Αστέρα, για το οποίο όλοι μας δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει εδώ που είναι σήμερα", είπε στους παίκτες ο Μποροβήλος, που συνέχισε σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα.

"Δεν θέλουμε να βλέπουμε από εσάς επιπολαιότητεςκαι καμία αδιαφορία. Θέλουμε να ματώνετε τη φανέλα του Αστέρα και αυτό να το κάνετε σε όλους τους αγώνες", είπε. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε και μήνυμα για όσους δεν συμμορφωθούν ή δεν θέλουν να συμμορφωθούν με αυτό που αρμόζει στον Αστέρα. Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά και ξεκάθαρα: "Οποιος θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί σε ομάδα πιο πάνω από τον Αστέρα, εμείς είμαστε ανοιχτοί. Δεν πρόκειται να του δημιουργήσουμε πρόβλημα".

Η διοίκηση του Αστέρα περιμένει άμεσα βελτίωση. "Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, δεν είναι εικόνα του Αστέρα. Πρέπει να αλλάξει", είπε ο Μποροβήλος. Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν την ομιλία του προέδρου χωρίς κάποιος να απαντήσει ή να πει το παραμικρό. Σκοπός ήταν να ταρακουνηθούν, διότι η αλήθεια είναι πως υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Ο Μποροβήλος δεν παρέλειψε να τους επισημάνειότι θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τη ζωή τους, να σέβονται την επαγγελματική τους ιδιότητα και βέβαια, να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις. Διότι αν συμβεί αυτό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK