Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστό πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (7/12).

Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου στο facebook, η αρκαδική ομάδα δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (7/12):

"Ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση τις επόμενες ημέρες, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων".

Όπως προκύπτει, η ανακοίνωση αυτή έρχεται εξαιτίας των δηλώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε αποκαλέσει "Μποροθρύλο", το νέο πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο και σε φόβο να μην διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η απάντηση στον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έκανε λόγο για "ηθικούς αυτουργούς στη διοίκηση του Αστέρα", η αρκαδική ΠΑΕ απάντησε:

"Το ύφος και μόνο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και τα ψεύδη που αναφέρει αποδεικνύουν περίτρανα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ορθότητα της απόφασης μας."

News 24/7

24MEDIA NETWORK