Έφτασε Ολλανδία ο Αστέρας Τρίπολης

Στην Ολλανδία έφτασε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής (12/7) όπου και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Έφτασε Ολλανδία ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του πέταξαν αρχικά με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί μετέβησαν οδικώς στο Άρνεμ της Ολλανδίας, το οποίο θα είναι η έδρα του Αστέρα Τρίπολης μέχρι τις 24 Ιουλίου όπου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την Ολλανδία μετέχουν 31 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν τρία δυνατά φιλικά, με Istanbul Basaksehir FK (16/07), Willem II (18/07) και Vitesse (22/07).

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ