Έφυγε για Κίνα και υπογράφει ο Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου αναχώρησε για την Κίνα και η μεταγραφή του μπήκε στην τελική ευθεία της.

Έφυγε για Κίνα και υπογράφει ο Γιάννου

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου στην κινεζική Γκουανγκζού R&F.

Ο δεύτερος σκόρερ της Super League αναχώρησε ήδη για την Κίνα και μόλις φτάσει "Πόλη των Λουλουδιών" η μετακίνησή του θα μπει στην τελική ευθεία της. Προτού δεσμευτεί, θα χρειαστεί να περάσει τα ιατρικά τεστ και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Συμφωνία ήδη υπάρχει μεταξύ των τριών πλευρών, ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο, θα καρπωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό, ενώ ο 25χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες αποδοχές.

Η Γκουανγκζού R&F είχε τερματίσει 14η πέρυσι, εφέτος όμως θέλει να επιστρέψει στα ψηλά (τρίτη το 2014). Στο τιμόνι της βρίσκεται ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ένας θρύλος του σέρβικου ποδοσφαίρου.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ