"Έκλεισε" Παπαδόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

O Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται την Τρίτη (08/09) στην Τρίπολη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

"Έκλεισε" Παπαδόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για συμβόλαιο ενός έτους. Ο Έλληνας επιθετικός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος παραχωρήθηκε το εφετινό καλοκαίρι στη Σίβασπορ έναντι 1.500.000 ευρώ.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται την Τρίτη (08/09) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το deal. Να θυμίσουμε ο 34χρονος άσος βρέθηκε στο στόχαστρο της Καλλονής, αλλά τελικά οι Αρκάδες κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες τον Αστέρα είχαν φέρει στην Ελλάδα τον πρώην άσο του Παναιτωλικού, Έρικ Μορένο, όμως ο Κολομβιανός άσος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Την περασμένη σεζόν ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σε 32 συμμετοχές μέτρησε 8 γκολ, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο. Στην αρχή του καλοκαιριού είχε δώσει τα χέρια με την τουρκική Καρσίγιακα, όμως η συμφωνία "χάλασε" λόγω διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των δόσεων του συμβολαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK