Επική ατάκα Παπαδόπουλου: "Γελάει κι η μύτη μου"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ, τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, ενώ αυτοσαρκάστηκε κάνοντας χιούμορ για τη... μύτη του.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέδρασε με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89'. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τη σπουδαία νίκη των Αρκάδων, ζήτησε συγγνώμη στον διαιτητή για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, ενώ αυτοσαρκάστηκε τονίζοντας πως γέλασε μέχρι κι η... μύτη του.

"Δεν τα παρατάμε ποτέ. Το σημαντικό είναι το πείσμα. Αυτό είναι το μυστικό στο ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στα δύσκολα ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε καλό και μεγάλο ρόστερ. Μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας χάσαμε βαθμούς. Και να μείνει μια ομάδα με δέκα παίκτες, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Ξέραμε ότι θα κουραστεί η ΑΕΚ. Βοήθησαν οι αλλαγές και πήραμε τη νίκη".

Εν συνεχεία σημείωσε: "Αν καταλάβαινα ότι μένω στον πάγκο και ότι είμαι δεύτερη λύση, θα σταματούσα. Έχω ακόμα δύο χρόνια μπροστά μου για να παίζω. Ο Φούντας έκανε καλή προσπάθεια. Το αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχα επαφές με την ΑΕΚ. Τα προηγούμενα καλοκαίρια ναι".

Όσο για τη φάση του ακυρωθέντος του γκολ, κατά την οποία διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, είπε: "Δεν είχα δει ότι είχε γίνει φάουλ νωρίτερα και για αυτό διαμαρτυρήθηκα. Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή". Ο Παπαδόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και του το σχολίασαν αυτοί οι παρουσιαστές της Nova. "Γελάνε και τα αυτιά σου" του είπαν, με τον "Παπ" να αυτοσαρκάζεται: "Ναι, και η μύτη μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παπαδόπουλος στη Super Ball: "Πλέον φοβούνται τον Αστέρα"

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1