Έχασε στο πρώτο φιλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, 1-0, από τη γερμανική Ντιναμό Δρέσδης. Καλοί, για τα δεδομένα της εποχής οι Αρκάδες, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Φερνάντες.

Έχασε στο πρώτο φιλικό

Με συνταγή από τα παλιά και τον νεαρό Μηλιώτη να είναι βασικός, οι Αρκάδες προσπάθησαν να πιέσουν και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τάσο Μπακασέτα.

Η υπεροχή διήρκησε 20 λεπτά. Κάπου εκεί, τα σημάδια κόπωσης έκαναν την εμφάνισή τους. Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, βαθιές μπαλιές με στόχο τον Μπαράλες και τα νεύρα του Ντε Μπλάσις, τα οποία προκάλεσαν και την αλλαγή του, συνέθεταν το σκηνικό. Ένα στοιχείο, ωστόσο, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, ήταν αυτό της αμυντικής λειτουργίας. Ζησόπουλος και Γκοϊάν ήταν σταθεροί, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και σε δύο φάσεις που ο Γιώργος Μπαντής χρειάστηκε να επέμβει, φάνηκε ξεκάθαρα γιατί υπολογίζεται πολύ από τον Αστέρα. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, δεδομένων των ευκαιριών ήταν μάλλον... αναμενόμενο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν και αλλαγές, αφού οι Κιτοκού, Νίκο, Τσοκάνης και Παντελιάδης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που κάποιος μπορούσε να διαπιστώσει είναι πως ο Κιτοκού είναι ένας παίκτης που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αντίπαλο σε ησυχία. Την ίδια ο στιγμή, εύκολα κανείς μπορούσε να διαπιστώσει πως ο Νίκο μπορεί να "γλυκάνει" το παιχνίδι της ομάδας.

Οι αλλαγές στην άμυνα έφεραν ωστόσο και μια μικρή ανισορροπία, κάτι το οποίο φάνηκε και στη φάση του 61ου λεπτού με τον Κομβάλιους, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Αυτή, ήταν και η μοναδική στιγμή που η αρκαδική άμυνα εκτέθηκε. Το τέρμα ήρθε, αλλά αυτό δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης. Φάσεις όμως δεν δημιουργούνταν και το 1-0 δεν άλλαξε.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Μηλιώτης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Έπαιξαν και οι: Σανκαρέ, Φερνάντεζ, Κιτοκού, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Παπαχρήστος, Μουνάφο, Τριανταφύλλης, Καστριτσέας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK