Φορμίκα: "Τα πλέι οφ είναι η ρεβάνς μου"

Ήταν ο πιο δύσκολος χρόνος της ζωής του. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 365 ημέρες από τον σοβαρό τραυματισμό του Λαουτάρο Φορμίκα, που κόντεψε να του στερήσει όχι απλώς την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά την ίδια τη ζωή του.

Φορμίκα: "Τα πλέι οφ είναι η ρεβάνς μου"

Πλέον, ο Αργεντίνος, όσες δυνατές κι αν είναι εκείνες οι αναμνήσεις, έχει αφήσει πίσω του την αγωνία, τον πόνο, τον τρόμο. Και κρατάει αυτά που άλλωστε είχε από την πρώτη στιγμή που χτύπησε. Την επιθυμία για ζωή, την αποφασιστικότητα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Φορμίκα έχει επιστρέψει πλέον στους αγωνιστικούς χώρους, προπονείται κανονικά, ήταν μάλιστα στην αποστολή του Αστέρα για επίσημο παιχνίδι. Και πλέον, όπως λέει στο arcadiasports.gr, ετοιμάζεται να πάρει τη δική του ποδοσφαιρική ρεβάνς.

"Είμαι σε πολύ καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση", ήταν τα πρώτα λόγια που μας είπε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα. "Εχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό που συνέβη, προπονούμαι σε υψηλούς ρυθμούς, δουλεύω πολύ και το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης είναι νορμάλ, για να συμμετέχω στους αγώνες της ομάδας μου", συμπλήρωσε.

Πλέον, οι κουβέντες του Φορμίκα είναι μόνο ποδοσφαιρικές. Αυτό επιθυμεί ο ίδιος. Με το βλέμμα και το μυαλό του να είναι στραμμένα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα. Στα πλέι οφ: "Θεωρώ αυτούς τους αγώνες που έρχονται ως μια ευκαιρία για την προσωπική μου ρεβάνς. Γιατί είναι οι αγώνες που δεν μπόρεσα να παίξω πέρυσι".

Οσο για την άποψή του για τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο: "Θα είναι ισοδύναμα παιχνίδια. Η εικόνα που έχουμε από το πρωτάθλημα είναι ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι αγώνες ανάμεσα σε ομάδες ίδιου επιπέδου. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, για να εξασφαλίσουμε ένα καλό εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK