Η 13η και.... τυχερή του Σάββα Παντελίδη

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τις τύχες του Αστέρας Τρίπολης, κόντραρε στα ίσα όλους τους μεγάλους και θα συνεχίσει το έργο του στην Αρκαδία τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι 2020.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελάχιστα 24ωρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο ήταν η σειρά ενός άλλου πετυχημένου προπονητή μικρομεσαίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ να "κλειδώσει" την παραμονή του.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως επήλθε συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος μένει Αρκαδία τουλάχιστον μέχρι το 2020!

Αναλαμβάνοντας τον Αστέρα τον Σεπτέμβρη του '17, ο Παντελίδης συνεργαζόταν με την 13η ομάδα της καριέρας του.

Ο αριθμός της κακοτυχίας, βέβαια, τον 52χρονο τεχνικό τον πήγε εξαιρετικά στη σεζόν, καθώς επί των ημερών του η ομάδα άλλαξε, ανέβηκε ψηλά στη βαθμολογία και φλερτάρει με την 5αδα. Επίσης, στους "Big4" έκανε μεγάλες ζημιές με σημαντικές νίκες που έκοψαν... πρωταθληματικούς βαθμούς.

Όλα αυτά πιστώνονται στον Παντελίδη που καλείται να συνεχίσει ανάλογα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε προϊόν της άριστης συνεργασίας και της αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο προπονητής της ομάδας μας, συμφώνησε και θα παραμείνει στο σύλλογο για να συνεχίσει το έργο του, για ακόμη δύο χρόνια."

News 24/7

24MEDIA NETWORK