Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα Τρίπολης (video)

Σε μία εκδήλωση που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τη νέα του φανέλα και έδωσε μήνυμα για νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα Τρίπολης (video)

Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πετρινού για να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Αστέρα. Σε μία οργανωμένη και ταυτόχρονα θεαματική εκδήλωση, η ομάδα της Τρίπολης έδωσε στο φίλαθλο κοινό της αυτό που επιθυμεί. Τη σιγουριά, δηλαδή, πως κάτι ωραίο και μεγάλο χτίζεται χρόνο με τον χρόνο με σκοπό να ξεπεράσει κάθε αντίπαλο και να γράψει ιστορία.

Η εγγύηση της NIKE προσέφερε τη φαντασία και τον σχεδιασμό και ο Αστέρας την ποιότητα και την εξέλιξη. Η νέα φανέλα ήρθε για να αφήσει εποχή και κέρδισε από την αρχή το χειροκρότημα. Ευχή; Να χρειαστεί να βγει πολλές φορές από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα πανηγυρίζουν νίκες, γκολ και επιτυχίες!

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα Τρίπολης (video)

Τα χρώματα κίτρινο και μπλε, με την πρώτη εμφάνιση να είναι με κάθετη μπλε ρίγα, τη δεύτερη μόνο με κίτρινο χρώμα και την τρίτη να μπαίνει στην καρδιά της εποχής, στη μόδα των ημερών και να ξεχωρίζει με το μωβ χρώμα της! Την παρουσίαση έκαναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά των ακαδημιών.

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε πρώτος κάνοντας έναν απολογισμό των ετών που ο Αστέρας βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα, των όσων έχει καταφέρει, αλλά και των ιστορικών αποτελεσμάτων που έχει φέρει. Στη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΙΚΕ, Θεόφιλος Χριστοφορίδης, ο οποίος μετέφερε την ικανοποίηση της εταιρείας και την απόλυτη στήριξη στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο τελευταίο μέρος το νεανικό συγκρότημα Knock out, ξεσήκωσε το κοινό και έδωσε το σύνθημα για το τι θα παθαίνει ο αντίπαλος όταν αντιμετωπίζει τον Αστέρα. Όπως λέει και το όνομα του γκρουπ θα βγαίνει… Knock out!

Την παρουσίαση παρακολούθησε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, ο δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, ποδοσφαιριστές της ομάδας, άνθρωποι της διοίκησης και φυσικά οι φίλαθλοι που έδωσαν και ατμόσφαιρα γηπέδου ανάβοντας καπνογόνα και τραγουδώντας συνθήματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK