Η "πρώτη" των Ρόλε και Μάσα (VIDEO)

Το a-s βρίσκεται στην Αυστρία, υποδέχτηκε τα νέα αποκτήματα του Αστέρα και σας παρουσιάζει το πώς κύλησε η πρώτη τους μέρα στη νέα τους ομάδα.

Η "πρώτη" των Ρόλε και Μάσα (VIDEO)

Ρόλε και Μάσα ταξίδεψαν στην Αυστρία μαζί με τον Στάικο Βεργέτηκαι τον Δημήτρη Μποροβήλο. Από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο ξενοδοχείο ένιωσαν αμέσως οικία καθώς τους υποδέχτηκαν άνθρωποι από το τεχνικό τιμ, αλλά και συμπαίκτες. Οι φροντιστές της ομάδας έτρεξαν να τους προμηθεύσουν με ρούχα και εγκαταστάθηκαν στο δωμάτιο που τους περίμενε από την στιγμή που ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον Αστέρα.

Η ώρα όπου έφτασαν στο Bad Haring ήταν περίπου 13.00και σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας σε μισή ώρα έπρεπε να βρίσκονται στο χώρο του εστιατορίου. Αυτό και έκαναν. Στο τραπέζι όπου υπερνικούν οι Ισπανόφωνοι, Ρόλε και Μάσα, είχαν βρει τη θέση τους και οι γνωριμίες έδιναν και έπαιρναν. Αλλωστε, κοινοί γνωστοί υπάρχουν παντού και αυτό κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα ώστε να σπάσει ο πάγος.

Τα γέλια άρχισαν να κερδίζουν τα λόγιακαι κάπου εκεί τα τυπικά είχαν λάβει τέλος. Λίγο φαγητό, ξεκούραση από το ταξίδι και ώρα για προπόνηση. Στο λεωφορείο έκατσε ο Μάσα με τον Ουσέρο και ο Ρόλε με τον Μπαράλες. Μέσα σε δέκα λεπτά ο Αστέρας ήταν στο προπονητικό και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Πρώτα στο γνωστό κορόιδο, που προκαλεί και τα πειράγματα για όποιον μπαίνει μέσα και μετά σε ασκήσεις τακτικής. Όταν ήρθε η ώρα για την επιθετική ανάπτυξη τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Ρόλε για τις πάσες και στον Μάσα για τα τελειώματα. Αμφότεροι έδειξαν πως το κατέχουν. Αλλωστε έχουν φτιάξει όνομα στη χώρα τους, μόνο τυχαίοι δεν είναι και τώρα θα τους μάθουμε και εμείς.

Η επιστροφή στο ξενοδοχείο οδηγούσε κατευθείαν στην οθόνη της τηλεόρασης.Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο, Λούι και Νίκο πρόσθεσαν ακόμη δύο καρέκλες και η επτάδα ήταν πανέτοιμη για να δει τον αγώνα Αργεντινή-Βέλγιο. Οι δύο μεταγραφές του Αστέρα πανηγύρισαν αγκαλιά με τους υπόλοιπους την πρόκριση και αφού έκαναν ένα γρήγορο μπάνιο κατέβηκαν για βραδινό. Η παρέα γνωστή, λίγη κουβεντούλα και αμέσως στα κρεβάτια γιατί, όπως και να το κάνουμε, το ταξίδι σε συνδυασμό με μία προπόνηση φέρνει κούραση.

Ρόλε και Μάσα ήρθαν, εγκλιματίστηκαν αμέσως,έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους και περιμένουμε να δούμε αν θα τους δοθεί χρόνος και στο φιλικό κόντρα στην Πρίπραμ.

Για αρχή, παρακολουθείστε βίντεο με την πρώτη μέρα των δύο στη νέα τους ομάδα.Γκολ, πάσες και χαμόγελα στην γνωριμία τους με τον Αστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK