Ήττα στο πρώτο φιλικό ο Αστέρας Τρίπολης

O Aστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους από την πιο έτοιμη Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ με 2-1, ωστόσο έδειξε θετικά στοιχεία.

Ήττα στο πρώτο φιλικό ο Αστέρας Τρίπολης
REPORTER IMAGES

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Γιώργος Μπαντής κατέγραψε μία καλή απόκρουση στο 16ο λεπτό, ο Ελίνι Δημούτσος απείλησε στο 21ο και στη συνέχεια η τουρκική ομάδα έβαλε δύο γκολ: στο 24' και το 29' με τον Φρανσίσκο Λίμα ντα Σίλβα.

Ο αρκαδικός σύλλογος μείωσε στο 42ο λεπτό με κεφαλιά του Βασίλη Σκούρτη, ενώ ο Ντα Σίλβα άγγιξε το τρίτο γκολ, όταν το φάουλ του στο 44' βρήκε στη συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις, αν εξαιρεθεί το γεγονός ότι ο Ερβέν Μουκάμ αντικατέστησε τον παίκτη που είχε πάρει τη θέση του στο ημίχρονο, τον Τάσο Τσοκάνη, λόγω τραυματισμού.

Αστέρας Τρίπολης (α' ημίχρονο): Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοστανάρο Λίμα, Γουάτο, Δημούτσος, Φούντας, Μάσα, Σκουρτης, Μουκάμ

Αστέρας Τρίπολης (β' ημίχρονο): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αλόκο, Τορμένα, Κιτοκό, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Μπερτόγλιο, Τσοκάνης (81' Μούκαμ), Λανθαρότε, Γιάννου

News 24/7

24MEDIA NETWORK