Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Ξάνθη

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με την Ξάνθη (03/05, 19.00), από την οποία απουσιάζουν οι Τζερόνιμο Μπαράλες, Καλίφα Σανκαρέ και Σάκης Παντελιάδης λόγω τιμωρίας.

Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τον Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή.

Στην πόλη της Θράκης δεν θα ταξιδέψουν λόγω καρτών οι Τζερόνιμο Μπαράλες, Καλίφα Σανκαρέ, Σάκης Παντελιάδης, όμως επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Ντορίν Γκοϊάν. Ο Ρουμάνος στόπερ μπαίνει ξανά σε αποστολή και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και των πλέι οφ.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε μεταξύ άλλων και τους Λομπάτο, Παπαχρήστο, Μούκαμ και Σκούρτη, ενώ ο Κώστας Θεοδωρόπουλος είναι ακόμη ένα πρόσωπο που επιστρέφει μιας και έχασε λόγω κόκκινης κάρτας το ματς με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο, Ρόλε, Λομπάτο, Μάσα, Γιαννιώτας, Πάρα, Μούκαμ Σκούρτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK