Μόνο 9 ματς έμεινε στον πάγκο του Αστέρα ο Χάβος

Η τρίτη απομάκρυνση προπονητή από ομάδα της Super League είναι γεγονός, με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο 9 ματς έμεινε στον πάγκο του Αστέρα ο Χάβος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Τραϊανό Δέλλα που απολύθηκε από τον Ατρόμητο και τον Αλέκο Βοσνιάδη που παραιτήθηκε από τη Βέροια, ήρθε η σειρά του Μάκη Χάβου να απομακρυνθεί από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας κόουτς που είχε προσληφθεί στην ομάδα της Αρκαδίας στις 29 Φεβρουαρίου του 2016 και πρόλαβε να καθίσει μόλις σε 9 ματς στον πάγκο.

Ντεμπούτο έκανε στις 7 Μαρτίου του 2016 κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας μένοντας στη "λευκή ισοπαλία" (0-0), ενώ τελευταίο του παιχνίδι ήταν η ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0. Φέτος δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα μετρώντας 3/3 ήττες κατά σειρά με Πανιώνιο (3-0), ΠΑΟΚ (2-1) και Ατρόμητο (1-0). Συνολικά σε 9 παιχνίδια είχε απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Πλέον οι Αρκάδες αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9αγώνες πρωταθλήματος τιςσεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον."

News 24/7

24MEDIA NETWORK