Μόνο έτσι δεν θα παίξει Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης...

Το 1-0 στο Αγρίνιο οδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στους 54 βαθμούς, και μαζί σήμανε την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή των Αρκάδων στα πλέι οφ. Οι Αρκάδες είναι πλέον στο +14 από τον 6ο της βαθμολογίας Πανθρακικό και στο +16 από τον ΟΦΗ (έχει ένα ματς λιγότερο), τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Αυτά όλα όμως δεν καθιστούν δεδομένο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μόνο έτσι δεν θα παίξει Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης...
INTIME SPORTS

Η... αβέβαιη Ευρώπη προκύπτει λόγω Κυπέλλου και της πιθανής πρόκρισης του ΟΦΗ στον τελικό. Η ομάδα από την Κρήτη είναι στα ημιτελικά του θεσμού και μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Γεντί Κουλέ" έχει βάσιμες ελπίδες για τον τελικό της 26ης Απριλίου.

Αν ο ΟΦΗ καταφέρει και αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, τότε θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο, πράγμα που μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Παρόλα αυτά πιθανότητες υπάρχουν. Αν, λοιπόν, η ομάδα του Σα Πίντο σηκώσει την κούπα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League και την ίδια ώρα τονώσει το ενδιαφέρον των πλέι οφ, καθώς από τις 4 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα (Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης) μία θα μείνει εκτός Ευρώπης!

Ο τελικός Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου ενώ η σέντρα στα πλέι οφ θα γίνει αρχές Μαΐου. Άρα, ο Αστέρας, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, θα γνωρίζουν πριν από την έναρξη των πλέι οφ το αν θα υπάρχουν 3 ή 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια που θα πρέπει να διεκδικήσουν...

Υ.Γ. Σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει και η προϋπόθεση ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει αδειοδότηση... Διότι χωρίς αυτήν δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK