Μπάκος: "Είμαστε εδώ για εσάς"

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος, μίλησε στους παίκτες των ακαδημιών για τις φιλοδοξίες της ομάδας και τους εξέφρασε την θέληση να επανδρωθεί η πρώτη ομάδα από παιδιά που θα βγουν από τα σπλάχνα της.

Μπάκος: "Είμαστε εδώ για εσάς"

Ο Δημήτρης Μπάκος δήλωσε σίγουρος πως οι περισσότεροι από τους παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους σε ομάδες της Super League, αρκετοί θα χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας, ενώ στόχος είναι και η βοήθεια για δοκιμή δυνάμεων ακόμη και στο εξωτερικό.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Δημήτρη Μπάκου, Γιώργου Μποροβήλου και Στάικου Βεργέτη.

Δημήτρης Μπάκος: "Θέλουμε και πιστεύουμε η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα χρόνια να επανδρωθεί από εσάς. Είστε πολλοί, σίγουρα δεν θα είστε όλοι, όμως όλοι σας θα μπορέσετε να επανδρώσετε ομάδες της πρώτης Εθνικής. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τις ακαδημίες, ότι περισσότερο μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε εκτός από τις δικές μας ομάδες να αγωνιστείτε στο εξωτερικό. Ισως να μην έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, άλλωστε βρισκόμαστε στην αρχή της ακαδημίας. Υπήρξαν παιδιά τα οποία πίστευαν πως αδικούνται. Δεν πειράζει, βρήκαν τον δρόμο τους και θα βρουν τον δρόμο τους".

Γιώργος Μποροβήλος: "Ολοι είστε παιδιά του Αστέρα. Ως παιδιά, έχετε φιλοδοξίες και μπορεί να σκέφτεστε πως κάποιοι αδικούνται ή άλλους τους προσέχουμε. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Θα θυμάστε πως η νομοτέλεια απαιτεί να αμείβονται οι καλύτεροι άσχετα από τις κατά καιρούς παραγκωνίσεις τους που πρέπει να αποτελούν για εσάς περιόδους δοκιμασίας και αφετηρίας για νέες επιτυχίες. Πείσμωσε και απόδειξε πράγματα".

Στάικος Βεργέτης: "Ο Αστέρας είναι ένα όνειρο-δημιούργημα των δύο ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν την τύχη να το ζουν, να το βλέπουν να μεγαλώνει και να μεγαλουργεί. Δεν το ονειρεύονται, το βλέπουν, το βιώνουν. Για να στηριχτεί όλο αυτό και να μεγαλώσει, όλοι εμείς, η ομάδα πίσω από την ομάδα, είμαστε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Και εσείς έχετε όνειρα. Και τα όνειρά σας περνούν μέσα από τον Αστέρα αυτή τη στιγμή. Όπως λοιπόν οι δύο ιδιοκτήτες είχαν αυτό το όνειρο και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις γι αυτό, έτσι και εσείς πρέπει να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για το όνειρό σας. Αυτό που εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι και δημιούργησαν περνάει ο δρόμος ο δικό σας όπως πέρασε και ο δικός μου. Μην σταματήσετε να ονειρεύεστε και να παλεύετε και να διεκδικείτε. Μακάρι η υλοποίηση των ονείρων σας να είναι μέσα στον Αστέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK