Μπαντής: "Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη..."

Ο Γιώργος Μπαντής αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από μία πενταετία και μέσω επίσημης δήλωσης, αποχαιρέτησε τους Αρκάδες.

Μπαντής: "Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από μία πενταετία, αποτελεί ο Γιώργος Μπαντής. Το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά δεν υπήρξε διάθεση από τους Αρκάδες για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παρόλα αυτά, ο 31χρονος άσος, μέσω δήλωσής του, ευχαρίστησε τον Αστέρα για "την άριστη συνεργασία τα τελευταία πέντε χρόνια".

Αναλυτικά η δήλωση:

"Πέντε χρόνια Αστέρας, γεμάτα επιτυχίες, συγκινήσεις, συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δύο ιδιοκτήτες κ. κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, τη διοίκηση του Συλλόγου καθώς και όλους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ, τους προπονητές και συμπαίκτες μου, τους φίλους μου φυσιοθεραπευτές και φροντιστές, για την άριστη συνεργασία μας αυτά τα πέντε χρόνια.

Είμαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων που μ' έκαναν να νιώσω τον Αστέρα ομάδα μου και την Τρίπολη πόλη μου. Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενήσατε στην πόλη σας εμένα και την οικογένειά μου με αγάπη και σεβασμό και να είστε σίγουροι πως όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίσουν, το αντάμωμα με την Τρίπολη πάντα θα αξίζει. "Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη..."

Με εκτίμηση,

Μπαντής Γιώργος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK