Ο Φερνάντες πρώτη μεταγραφή του Αστέρα

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης και επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο οι άνθρωποι των Αρκάδων άρχισαν ήδη την υλοποίηση του σχεδίου για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και για την Ευρώπη.

Ο Φερνάντες πρώτη μεταγραφή του Αστέρα

Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός που θα συνοδευτεί από τις συμφωνίες.

Η πρώτη κίνηση των Αρκάδων έρχεται από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα από την Ισπανία. Άλλωστε, οι "κιτρινομπλέ" έχουν εδώ και καιρό εγκατασταθεί στη συγκεκριμένη αγορά, μετά από αρκετές πετυχημένες κινήσεις που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν (Ράγιος, Ναβάρο).

Ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης ακούει στο όνομα Νίκολας Αλμπέρτο Φερνάντες και είναι δεκάρι με έφεση στο σκοράρισμα που εφέτος με τη φανέλα της Λόρκα σκόραρε 5 γκολ.

Ο "Νίκο", όπως τον αποκαλούν στην Ισπανία, είναι 27 ετών (17/11/1986) και με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος σκόραρε εφέτος 6 γκολ, με αξιοσημείωτο ότι τα 2 τελευταία τα πέτυχε την Κυριακή (18/05) στον εκτός έδρας αγώνα της Λόρκα με τη Λας Πάλμας.

Την αποκάλυψη για τη μεταγραφή έκανε ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος με δηλώσεις σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι αποχωρεί από τη Λόρκα για την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο "Νίκο", είναι γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, αλλά μεγάλωσε, έζησε και έπαιξε μπάλα στην Ισπανία. Πρώτα στην Jumilla, έπειτα στη Lorca Atletico και στη συνέχεια στη La Hoya Lorca.

Η συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με το "Νίκο" αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα θα είναι για τρία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK