Ο Ελευθερόπουλος μίλησε για χρόνο και... Playstation

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χαρακτήρισε άδικη τη θέση του Αστέρα,ευχαρίστησε τους παίκτες του για το δώρο στην κόρη του ενώ αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο του... Playstation.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Η ομάδα συνέχισε να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Καρισκάκη που δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Σήμερα όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα για τη νίκη και είχαν δουλέψει για σήμερα.

Η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει τη θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογική κατάταξη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να έχουμε δεχθεί καμία φάση ενώ στη συνέχεια καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ για να φτάσουμε στη νίκη.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου σήμερα συνδυάσε μία πολύ καλή εμφάνιση με το τρίποντο που είχαμε τόση μεγάλη ανάγκη. Υποσχέθηκα στην κόρη μου τη νίκη και οι παίκτες μου έκαναν αυτό το δώρο για σήμερα που γιορτάζει", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Αρκάδων, εμφανώς ευχαριστημένος από το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ, και πρόσθεσε:

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να δεχθούμε κάποια φάση και στο σημείο που ήμασταν καλύτεροι ισοφαριστήκαμε. Το ποδόσφαιρο έχει διπλή όψη. Δεν είμαστε από τις ομάδες που παίρνουν την μπάλα και διώχνουν την μπάλα στα τυφλά.

Είναι λεπτό το σημείο όπου ο ποδοσφαιριστής πρέπει να καταλάβει τη φάση. Ο προπονητής θέλει να κάνει τον ποδοσφαιριστή πρώτα να σκέφτεται.

Έχει πεθάνει το ποδόσφαιρο του Playstation. Το επάγγελμα απαιτεί χρόνο και στην Ελλάδα δεν σου δίνεται ο χρόνος. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν επενδύονται πράγματα. Το πιο ανασφαλές επάγγελμα στην Ελλάδα είναι αυτό του προπονητή. Αλλά μ’ αυτό πρέπει να ζήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ δεν είδε άσπρη ημέρα ούτε στην Τρίπολη
ΕΛΕΟΣ: Δεν φαινόταν από την τηλεόραση η μπάλα στην Τρίπολη

News 24/7

24MEDIA NETWORK