Ο Γιάννου και το ενδεχόμενο της Εθνικής Αυστραλίας

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Απόστολος Γιάννου, καθώς έχει ρίζες από την "χώρα των καγκουρό".

Στην Εθνική Ελλάδας μπορεί να μην έχει κληθεί, όμως η κλήση τελικά μπορεί να έρθει από την Αυστραλία. Μιλάμε φυσικά για τον Απόστολο Γιάννου, τον επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης που έχει ρίζες από την "χώρα των καγκουρό".

Ο ίδιος ρωτήθηκε γι' αυτό το ενδεχόμενο από μέσο της Αυστραλίας, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου, εκτός του ότι είναι Έλληνας, γνωρίζει και αρκετά καλά τον Γιάννου με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην ομάδα K17 της Αυστραλίας, όπου μετράει 8 συμμετοχές και 2 γκολ!

"Το να παίξω σε μία από τις δύο ομάδες είναι πολύ τιμητικό για εμένα. Νιώθω και Έλληνας και Αυστραλός. Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξω για την Αυστραλία, αλλά για να καταφέρω να παίξω σε μία εκ των δύο Εθνικών ομάδων απαιτείται συνέπεια στις καλές εμφανίσεις", δήλωσε ο Γιάννου και συμπλήρωσε:

Η Εθνική Αυστραλίας έχει ανέβει επίπεδο. Ο Άγγελος κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν με καλέσουν από την Αυστραλία, θα πρέπει να αποφασίσω. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Αυστραλία. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου μένουν στη Μελβούρνη και πηγαίνω εκεί όταν τελειώνει η αγωνιστική σεζόν".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα