Όλα ανοιχτά για Καράσκο-Εντό

Οι Ζιράν Εντό και Μαουρίτσιο Καράσκο αποτέλεσαν δύο βασικούς πυλώνες της εφετινής πορείας του Αστέρα Τρίπολης που συνοδεύτηκε από την τρίτη σερί έξοδο στην Ευρώπη.

Όλα ανοιχτά για Καράσκο-Εντό

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έπαιξε σε 25 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε 3 γκολ, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με 10 γκολ σε 28 αγώνες αποτέλεσε μια εξαιρετική -όπως δείχνουν οι αριθμοί- λύση στο σκοράρισμα.

Η πρόθεση της αρκαδικής ΠΑΕ είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τους ίδιους τους παίκτες, ενώ στην περίπτωση του Καράσκο θα έχει λόγο και η Εστουδιάντες στην οποία ανήκει.

Ας πάρουμε μία-μία τις περιπτώσεις και ας αρχίσουμε από τον Εντό. Ο Σενεγαλέζος, παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τις εκρήξεις του μέσα στους αγώνες (12 κίτρινες στο πρωτάθλημα), έδειξε ότι έχει πολλά ποιοτικά στοιχεία. Αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη αμυντικά λύση στη μεσαία γραμμή και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στην ομαλή, σωστή και γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού των Αρκάδων από τη μία περιοχή στην άλλη.

Ο Εντό υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο στον Αστέρα με περιπετειώδη τρόπο, καθώς έφυγε δύο φορές και ξαναγύρισε στην Τρίπολη, μέσα στην ίδια μέρα! Ο Σενεγαλέζος με το πλούσιο βιογραφικό και τις παραστάσεις από το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, έριξε πολύ τις απαιτήσεις του σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του, ωστόσο εφέτος αξιώνει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Τα τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Αστέρας Τρίπολης ήταν επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Εντό αναζητά μια καλύτερη πρόταση στην Ευρώπη. Αν δεν βρει όσα ψάχνει, τότε είναι πιθανό να επιστρέψει, αρκεί βέβαια τη μέρα που θα συμβεί αυτό να μην έχουν "κλείσει" οι θέσεις της ομάδας στα χαφ.

Για τον Καράσκο τα πράγματα είναι εξίσου πολύπλοκα. Ο Αστέρας έχει καταθέσει στην Εστουδιάντες πρόταση που αγγίζει τις 200.000 ευρώ, την ώρα που ο σύλλογος από την Αργεντινή αξιώνει σχεδόν τα διπλά. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στους κιτρινομπλέ είναι ισχυρό "χαρτί" στα χέρια των Αρκάδων, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα στην οποία ανήκει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK