Πάρα: "Μπορούμε να περάσουμε"

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκαδία 93.8", ο Φακούντο Πάρα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αστέρας μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα της Τρίπολης, τον Ολυμπιακό, τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και το πρόβλημα της πόλης με τα σκουπίδια.

Πάρα: "Μπορούμε να περάσουμε"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάρα:

Για την Παρτιζάν και το Europa League: "Το ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό και έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και προσπαθούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Μετά τον βαθμό που πήραμε στην Τουρκία, νομίζω ότι έχουμε τις ελπίδες να περάσουμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι σημαντικό και αν το κερδίσουμε οι πιθανότητες θα είναι καλές. Στην Μπεσίκτας ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί δεν ήμουν στην ενδεκάδα και όταν μπήκα και έβαλα το γκολ, το χάρηκα πάρα πολύ".

Για την πίστη του για είσοδο στους ομίλους του Europa League: "Ήρθα να δω το παιχνίδι με την Μάιντς, είδα πως πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα, αλλά όταν πήραμε την πρόκριση, δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι θα αποκλειστούμε από την Μακάμπι. Θεωρώ πως η Μακάμπι ήταν κατώτερη από την Μάιντς".

Για τους στόχους του Αστέρα φέτος: "Έχουμε καλή φυσική κατάσταση και θέλουμε να πάμε καλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ότι καλύτερο έρθει από το Europa League, είναι καλοδεχούμενο".

Για το κίνητρο που βρίσκουν στα παιχνίδια: "Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι μέχρι το Δεκέμβρη, αλλά ο κύριος στόχος μας είναι να παίρνουμε βαθμούς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κίνητρο υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, γιατί σε κάθε παιχνίδι θέλεις τη νίκη".

Για τη θέση του: "Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα έπαιζα αμυντικό. Η θέση μου είναι σέντερ φορ, ωστόσο έχει χρειαστεί κάποιες φορές να παίξω και στα άκρα της επίθεσης. Για μένα είναι το ίδιο να παίζω στις πλευρές, αλλά η θέση μου είναι σέντερ φορ".

Για το χρονικό της μεταγραφής του στον Αστέρα: "Είχα μείνει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Δεν είχα συμβόλαιο και ήρθα σε επαφή με τον Αστέρα. Είδα πως μπορούσα να παίξω σημαντικά παιχνίδια και γι' αυτό πήρα την απόφασή μου. Ήξερα πως είναι μια καλή ομάδα με πολλούς Αργεντινούς, αλλά δεν ήξερα παραπάνω πράγματα".

Για τις διαφορές στο πρωτάθλημα, από το προηγούμενο πέρασμά του: "Πιστεύω πως τότε ήταν πιο ανταγωνιστκό το πρωτάθλημα. Γενικά με τα προβλήματα που υπάρχουν, έχουν μειωθεί οι καλοί παίκτες. Φυσικά δεν υπάρχουν και πολλοί ιστορικοί σύλλογοι, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και η ΑΕΛ".

Για το αν μπορεί κάποια ομάδα να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα: "Νομίζω ναι, ωστόσο άλλο σκέφτομαι και άλλο σας λέω αυτή την στιγμή".

Για την πόλη της Τρίπολης: "Η ομάδα είναι εξαιρετική... Από εκεί και πέρα, η πόλη είναι μικρή αλλά πολύ ωραία, εκτός από τώρα που δεν μαζεύουν τα σκουπίδια. Η γυναίκα μου και τα παιδιά έχουν να αντιμετωπίσουν κουνούπια και μύγες. Είναι κάτι άσχημο".

Για τον λόγο που κούρεψε τα μαλλιά του: "Άρχισα να τα κουρεύω όταν άρχισαν να πέφτουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK