Περιζήτητος ο Μπαράλες

O Τζερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το Μεξικό και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίες έχουν καταθέσει εξαιρετικές προτάσεις στον Αστέρα Τρίπολης. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή των Αρκάδων από την Κύπρο.

Περιζήτητος ο Μπαράλες
INTIME SPORTS

Η εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε ο Τζερόνιμο Μπαράλες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι κινούνται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, στα γραφεία των Αρκάδων έχουν φτάσει πολύ καλές -οικονομικά- προτάσεις από ομάδες του Μεξικού και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον Αργεντινό επιθετικό, καθώς τα χρήματα που τους προσφέρονται είναι εξαιρετικά, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο, όπου θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα των... μνηστήρων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντονα, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπαράλες, οι διοικούντες την επαρχιακή ομάδα θα στρέψουν την προσοχή τους στην αναζήτηση του "εκλεκτού" για την επιθετική γραμμή, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 28χρονου άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK