Πήρε και Θεοδωρόπουλο ο Αστέρας

Την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλου ανακοίνωσε την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης.

Πήρε και Θεοδωρόπουλο ο Αστέρας

Αναλυτικά

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο, που αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.

Ο Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1990, έχει ύψος 1.92, ζυγίζει 85 κιλά και θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες με πολύ καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ παλιότερα είχε υπερασπιστεί και τρεις φορές την εστία της εθνικής νέων.

Ο Θεοδωρόπουλος μετράει 84 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Ιωνικό Νίκαιας, τα Χανιά (με τα οποία πανηγύρισε και μία άνοδο), τη Δόξα Δράμας, τον Οικονόμο Σαριτσάνης και τον Τοξότη Λάρισας

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Θεοδωρόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Αστέρας και θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν στην αξία μου. Θέλω να τους υποσχεθώ πώς με την πολύ σκληρή και καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσω να τους ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK