Πήρε Μάσα και Ρόλε

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο Μάσα με κανονική μεταγραφή (για τέσσερα χρόνια) και του Μάρτιν Ρόλε ως δανεικού από την Άρσεναλ Λορέντσο.

Πήρε Μάσα και Ρόλε

Η ανακοίνωση για Μάσα:

Ο Πάμπλο Μάσα είναι το όγδοο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, καθώς θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Πάμπλο Μάσα γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1987, έχει ύψος 1.75, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο7. Ο Μάσα βγαίνει για πρώτη φορά έξω από τη χώρα του, στην οποία έχει περάσει από τη Ρίβερ Πλέιτ, τη Χουβεντούτ, τη Σπορτίβο Πάτρια και την Ντάγκλας Χεγκ.

Με την Ντάγκλας Χεγκ μάλιστα ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην κορυφαία εθνική κατηγορία της χώρας του και μάλιστα εκείνη την σαιζόν αναδείχθηκε μέλος της best team του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Πάμπλο Μάσα τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που είχα και για αυτό το λόγο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο Europa League. Ήταν ένα όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα μέσα από τον Αστέρα. Πρώτος στόχος μου είναι να κάνω καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεύτερος να πάει η ομάδα όσο μακρύτερα και ψηλότερα μπορεί.

Θα ήθελα να υποσχεθώ σε όλους τους φίλους της ομάδας δουλειά, αφοσίωση, θυσία και ότι στο μερίδιο που μου αναλογεί θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο Αστέρας".

Πήρε Μάσα και Ρόλε

Η ανακοίνωση για Ρόλε:

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα συνεχίστηκε με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Μάρτιν Ρόλε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Σαν Λορέντζο.

Ο Ρόλε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1985, έχει ύψος 1.67 κιλά, ζυγίζει 67 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο10. Ο Ρόλε προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με τη φανέλα της Άρσεναλ Σαραντί (39 παιχνίδια με 4 γκολ), με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αργεντινής το 2013.

Σημαντική περίοδος στην καριέρα του Ρόλε ήταν η παρουσία με τη φανέλα της Ολίμπο, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας.

Ο Ρόλε αγωνίστηκε ακόμα στη Σαν Λορέντζο και στην CAI όπου ήταν συμπαίκτης του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι για δύο χρόνια. Σημαντικό ρόλο στο να έρθει ο Ρόλε στον Αστέρα έπαιξε η γνώμη του Μπαρτολίνι, αλλά και του Χερόνιμο Μπαράλες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ο Μάρτιν Ρόλε τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχής που ήρθα στον Αστέρα. Θεωρώ πώς είναι πολύ σημαντικό για μένα η μεταγραφή μου στον Αστέρα, τον οποίο είχα παρακολουθήσει σε κάποιους αγώνες πριν από λίγα χρόνια και πιστεύω πώς είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για την καριέρα μου.

Πρέπει να σας πω, ότι πήρα τη γνώμη του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και του Χερόνιμο Μπαράλες, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τις φιλοδοξίες που μπορώ να πραγματοποιήσω μέσα από τον Αστέρα.

Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Αστέρα, καθώς μέσα από τις προηγούμενες θητείες μου στις ομάδες της Αργεντινής και την εμπειρία που απέκτησα εκεί, πιστεύω πώς είναι καθοριστικά στοιχεία και μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Αστέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK