Προσμονή, κόσμος και αποχώρηση Μπακασέτα

Με κόσμο και όρεξη ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του "Θ. Κολοκοτρώνης" μετά την επιστροφή από την Αυστρία.

Προσμονή, κόσμος και αποχώρηση Μπακασέτα

Η νοσταλγία για την αγαπημένη τους ομάδα οδήγησε περίπου 40 φίλους στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να παρακολουθήσουν την προπόνηση των Αρκάδων. Περίπου στις 19.00 οι Κιτρινομπλέ ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους δείχνοντας έκπληκτοι για το ενδιαφέρον του κόσμου να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα του Αστέρα, αλλά και τη συνολική δουλειά του συνόλου του Στάικου Βεργέτη.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν πλησιάζει και άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε, κρυφός πόθος όλων είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη και η αρχή του ταξιδιού πλησιάζει. Η Φινλανδική Ροβανιέμι περιμένει στο Ουλού τον Αστέρα, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19.00 και οι Αρκάδες επιβάλλεται να κάνουν το βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με ασκήσεις τακτικής κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Ελληνα τεχνικό να προχωρά σε θέματα κατοχής και ανάπτυξης, αλλά και δοκιμές παικτών σε διαφορετικές θέσεις.

Ο Τάσος Μπακασέτας ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Εντερσον Τορμένα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς όταν θα είναι 100% έτοιμος.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις και την Τετάρτη η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Φινλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK