"Πρωτοπόροι Stoiximan και Αστέρας!"

Το μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι".

"Πρωτοπόροι Stoiximan και Αστέρας!"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Αστέρα Τρίποηλης,Γιώργου Μποροβήλου.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δεν θα έλεγα πως ήμασταν ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα. Περιμέναμε μία καλύτερη συγκομιδή. Είναι γεγονός ότι το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πιστεύω ότι ο Αστέρας θα πιάσει τα στάνταρ που τον έχουμε συνηθίσει. Το γεγονός ότι η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η ομάδα μπόρεσε και γύρισε ένα παιχνίδι και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη.»

Για το αν βοήθησε στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας και η συνεργασία με τον Stoiximan.gr και έφερε γούρι στην ομάδα : «Και αυτό παίζει ρόλο. Το γεγονός ότι ο Αστέρας συνεργάζεται με μία κορυφαία εταιρεία. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ομάδα μας. Είναι μία σχετικά νέα εταιρεία που γρήγορα κατακτά κορυφές. Όπως και ο Αστέρας που συνεχώς έχει επιτυχίες. Είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με τον Stoiximan, μία εταιρεία πρωτοποριακή στον χώρο της και πιστεύουμε ότι από κοινού μπορούμε να πορευτούμε.»

Για τους λόγους της συνεργασίας: «Ο λόγος είναι ξεκάθαρος και θα έλεγα ένας και σημαντικός. Δεν έχουμε ως κύριο μέλημα μας το κέρδος. Δουλεύουμε με εταιρείες που είναι αξιόπιστες και θα πάμε μαζί σε βάθος χρόνου. Έτσι λοιπόν νομίζουμε ότι είναι και η εταιρεία Stoiximan έχει δείξει την αξιοπιστία στον τομέα που δραστηριοποιείται και πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια και ο Αστέρας και η Stoiximan θα μπορέσουν από κοινού να δώσουν πράγματα στον κόσμο.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ. και εκπροσώπου της Stoiximan.gr , Γιάννη Σπανουδάκη

Για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη, Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρου: «Νομίζω ότι είναι μια αναγνώριση της προσφοράς της εταιρείας, προς την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης και προς της πόλη της Τρίπολης. Οπότε τα λόγια του ήταν όντως θερμά και τον ευχαριστούμε πολύ γι” αυτό. Είναι μια αναγνώριση.»

Για τους στόχους της συνεργασίας: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σωματείο που συνεχώς βελτιώνεται. Η συνεργασία μας αποσκοπεί πρώτον στην βοήθεια αυτή της προσπάθειας. Προφανώς αποσκοπεί στην καλύτερη προβολή της εταιρείας μας στο κοινό που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να το αναδεικνύουμε και έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο τρίτος στόχος είναι βοηθώντας εμείς οικονομικά να αναδεικνύονται ταλέντα. Τα περισσότερα ταλέντα αναδεικνύονται στην επαρχία. Οπότε ομάδες της περιφέρειας όπως ο Αστέρας που πρωταγωνιστεί νομίζω ότι είναι βασικός στόχος να αναδείξει ταλέντα και Έλληνες και προφανώς και ξένους.»

Τα επόμενα βήματα της Stoiximan: «Ξεκινήσαμε χορηγίες κυρίως στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ πέρυσι. Θέλω να θυμίσω ότι χορηγούμε την εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών πόλο, την εθνική ομάδα βόλεϊ. Χορηγούμε ατομικά αθλητές που προετοιμάζονται για το Ρίο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι που και σε αυτό το πρόγραμμα έχουμε μια μεγάλη επιτυχία με τον Πετρούνια που κέρδισε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την απευθείας συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK