Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα

Επί ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα στην περιοχή του Άρνεμ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου.

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης θα έχουν το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και την Κυριακή (12/7) η αποστολή θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Άρνεμ.

Το προπονητικό κέντρο "Bildeberg Chateau Holtmuhle", το οποίο απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, θα φιλοξενήσει την αποστολή του αρκαδικού συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ