Συνέχεια στις μεταγραφές με Κιτοκού

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Συνέχεια στις μεταγραφές με Κιτοκού

Ο Ρίτσι Κιτοκού, στα 25 του χρόνια (11/06/88), είναι έτοιμος να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ο Κιτοκού έχει βελγικό διαβατήριο, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και από το 2008 παίζει σε ομάδες της Ισπανίας (Αλμπαθέτε, Γρανάδα, Χιρόνα, Χαέν).

Γεννημένος στην Κινσάσα του Ζαΐρ, ο Κιτοκού άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης. Το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αλμπαθέτε και στις 20 Αυγούστου του 2009 πήρε μεταγραφή για την Ουντινέζε. Το ιταλικό κλίμα δεν του ταίριαξε όσο το ισπανικό και έτσι μετά από λίγους μήνες επέστρεψε στην ιβηρική χερσόνησο για τη Γρανάδα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κιτοκού αγωνίστηκε σε 35 ματς με τη Χαέν και βοήθησε την ομάδα του να παραμείνει στη Segunda Division.

Η καριέρα του Κιτοκό στην εθνική ομάδα του Βελγίου άρχισε από την Κ17, συνεχίστηκε στην Κ19 ενώ είχε συμμετοχές και με την Κ21, ωστόσο δεν κατάφερε να κληθεί στην εθνική ανδρών της χώρας του.

Η μεταγραφή του Κιτοκού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τη συνεργασία των δύο πλευρών να έχει χρονική διάρκεια δύο ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK