Τέλος ο Φερνάντεθ

Η ήττα στα Γιάννινα και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας προβλημάτισαν τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης σε τέτοιο βαθμό που αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Όσκαρ Φερνάντεθ από την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων.

Τέλος ο Φερνάντεθ

Ολόκληρη τη νύχτα υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες και σκέψεις των ανθρώπων των Αρκάδων οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγή στον πάγκο του Αστέρα, χωρίς να περιμένουν καν το ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής αποχωρεί από την Τρίπολη με απολογισμό έναν βαθμό σε τρεις αγώνες και τη θέση του παίρνει ο Οράσιο Γκονσάλβες.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας Νέων αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης για να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη σεζόν ο Οράσιο αποτέλεσε το μεταβατικό στάδιο μεταξύ Βλάχου και Δερμιτζάκη. Αυτή τη φορά όμως είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, αρκεί βέβαια να τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα.

Έτσι, λοιπόν, οι Αρκάδες είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος της σεζόν 2011-2012 που αλλάζουν προπονητή με τον Οράσιο να κάνει πρεμιέρα στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK