Θεραπεία ο Λούι, "100άρης" με γκολ ο Κουρμπέλης

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό (03/06, 18:15), με τον Στάικο Βεργέτη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Τους 100 επίσημους αγώνες με τους Αρκάδες έφτασε στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τους συνδύασε με το γκολ της νίκης.

Θεραπεία ο Λούι, "100άρης" με γκολ ο Κουρμπέλης
INTIME SPORTS

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Ατρομήτου, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας συμμετείχαν σε παιχνίδια φυσικής κατάστασης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Θεραπεία έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μπράιαν Λούι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κοιλιακών-προσαγωγών.

Ο Ζίνγκι Μπαντιμπανγκά μετά τη θεραπεία στο δικέφαλο, έτρεξε στο γήπεδο, ενώ ο Ντορίν Γκοϊάν έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

O Φακούντο Πάρα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

100 συμμετοχές με τον Αστέρα ο Κουρμπέλης

Παρά τα 22 χρόνια του, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει καταφέρει να "γράψει" 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα στις επίσημες διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει τρία κρίσιμα γκολ. Στη φετινή σεζόν έχει σκοράρει τρεις φορές και σε όλες άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες.

Το πρώτο γκολ της καριέρας του ήρθε στις 24 Ιουλίου 2014 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ροβανιέμι και ήταν εκείνος που στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το τελικό 4-2.

Το πρώτο του γκολ για τις εγχώριες διοργανώσεις ήρθε στις 22 Μαρτίου 2015 με αντίπαλο τον Εργοτέλη, όπου πάλι άνοιξε το σκορ για τη νίκη με 2-1 του Αστέρα.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 άνοιξε λογαριασμό και στον θεσμό των πλέι οφ, με το πρώτο γκολ για τον Αστέρα στη σειρά των αγώνων για την διεκδίκηση των εισιτηρίων του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK