Τους "ντόπαρε" ο Βεργέτης ενόψει Ατρομήτου (VIDEO)

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του "τελικού" με τον Ατρόμητο, με τον Στάικο Βεργέτη να συσπειρώνει με μια... πορωτική ομιλία, τους παίκτες του.

Τους "ντόπαρε" ο Βεργέτης ενόψει Ατρομήτου (VIDEO)

Σαν "τελικό" αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης το ματς με τον Ατρόμητο (07/03, 17:15). Στην κρισιμότητα του παιχνιδιού στάθηκε και ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας, Στάικος Βεργέτης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της προπόνηση. Αφού μάζεψε παίκτες και προπονητικό τιμ, φώναξε στα ελληνικά και στα ισπανικά:

"7 έμειναν εκτός αποστολής, 20 είναι στην αποστολή, 2 θα μείνουν εκτός πριν το ματς. 11 στο γήπεδο και 3 μπαίνουν αλλαγή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλοι τα δίνουμε όλα γι' αυτόν τον τελικό. Με μία φωνή δυνατά: ΑΣΤΕΡΑΣ!"

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο Τόμας Κοσίσκι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση. Εκτός και ο Κιτοκό που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά η αποστολή:Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Αλόκο, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Λούι, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα, Μάσα, Γιαννιώτας, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK