Βεργέτης: "Δεν θα πετάξουμε όλους τους παίκτες"

Ο Στάικος Βεργέτης αναγνώρισε ότι η εμφάνιση του στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν ανάλογη των δυνατοτήτων του Αστέρα Τρίπολης.

Βεργέτης: "Δεν θα πετάξουμε όλους τους παίκτες"

Χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων τόνισε: " Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Θα το δούμε, θα αναλύσουμε τα αίτια και μέσα από τέτοιες ήττες και αγώνες θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Ημασταν κακοί στο χειρισμό της μπάλας, είτε δεχόμενοι είτε μη δεχόμενοι πίεση και ήμασταν πολύ ευάλωτοι πίσω. Ακόμη και με λιγότερους παίκτες, ο Πανιώνιος μάς έβγαλε φάσεις. Θα συζητήσουμε τα λάθη, θα αναλύσουμε τον αγώνα, για να μην ξαναγίνει στο μέλλον

Με προβληματίζει ότι δεν είμαστε ίδιοι εκτός έδρας όπως στην Τρίπολη. Η ομάδα αυτές τις δύο εβδομάδες ξεκουράστηκε, έκανε μίνι προετοιμασία ως όφειλε, αλλά το αποτέλεσμα δεν βγήκε. Ήταν πολλοί παίκτες μας σε κακή ημέρα. Δεν μπορώ να βρω άλλη αιτία.

Δεν το πιστεύω ότι οι παίκτες σκέφτονταν την Μπεσίκτας. Ήταν συγκεντρωμένοι, αναλύσαμε τον Πανιώνιο, είχαμε δει τους δύο αγώνες του στο πρωτάθλημα, στήσαμε το πλάνο. Για την Μπεσίκτας δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα.

Δεν γίνεται να κάνεις πολλές αλλαγές. Η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Δεν τον ωφελεί κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται με ένα κακό ματς να πετάξεις όλους τους παίκτες εκτός. Χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία, να αναλύσουμε, να δούμε τι φταίει και να προχωρήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK