Βεργέτης: "Eίμαι προβληματισμένος"

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης δήλωσε προβληματισμένος για την αντίδρασή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Βεργέτης: "Eίμαι προβληματισμένος"

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Σήμερα παρά το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, για άλλη μια φορά δεχθήκαμε γκολ και η ομάδα κατέρρευσε. Για άλλη μια φορά δεχόμαστε ένα κρύο γκολ τον τελευταίο μήνα και είτε από κακή τύχη είτε από λάθη, στην συνέχεια εξαφανιζόμαστε από το γήπεδο. Ίσως είναι ψυχολογικό και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα.

Στην συνέχεια υπήρχε ένα ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Ξέραμε ότι μπορούμε. Η ομάδα παρόλ' αυτά προσπάθησε είχε καλές στιγμές, κράτησε μακριά τον αντίπαλο από την μεγάλη περιοχή, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες στιγμές. Λυπάμαι πολύ που τα παιδιά αδικούν τον εαυτό τους. Παρά το γεγονός ότι ξεκινούν καλά τις αναμετρήσεις στην συνέχεια είναι ικανοί να χάσουν οποιοδήποτε ματς άδικα. Πρέπει να το αναλύσουμε το ματς. Με προβληματίζει πολύ η απόδοση της ομάδας.

Στην συνέχεια πρόσθεσε τα ακόλουθα:

" Δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες. Οι απουσίες υπήρχαν και στο πρώτο 30λεπτο. Οι απουσίες παίζουν ρόλο όταν παίζεις με 10 ή με 9. Οι 11 που ξεκίνησαν απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Δεν σας κρύβω ότι χαιρόμουν που τους έβλεπα. Ίσως έχουμε ψυχολογικό ντεσαβαντάζ, όταν δεχόμαστε γκολ".

"Όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο γήπεδο, αξίζουν να φορούν την φανέλα του Αστέρα. Δεν έχουμε θέμα με τους παίκτες, είτε αφορά τους νέους είτε τους παλιούς. Όλοι μπορούν να φορούν την φανέλα του Αστέρα και το έχουν αποδείξει. Το θέμα αφορά όλη την ομάδα και πρέπει να το αναλύσουμε".

"Την ψυχολογία της ομάδας την χαλάει ένα κρύο γκολ. Ο Παναιτωλικός δεν είχε περάσει ούτε την σέντρα και με μια σέντρα προηγήθηκε και πήρε το ματς. Χάνουμε δύο ευκαιρίες με την Σπάρτα και δεχόμαστε ένα γκολ στην επανάληψη... "

"Δεν υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Πρέπει να κάτσουμε να αναλύσουμε και να το συζητήσουμε με την ομάδα όπως πρέπει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK