Βεργέτης για Τούντορ: "Καλό είναι o προπονητής να μη μικραίνει την ομάδα του"

O Στάικος Βεργέτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ απάντησε στις αιχμές του Ιγκόρ Τούντορ για τη διαιτησία.

Βεργέτης για Τούντορ: "Καλό είναι o προπονητής να μη μικραίνει την ομάδα του"
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ απάντησε με καυστικό τρόπο στις αιχμές του Ιγκόρ Τούντορ για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αρχίζοντας το παιχνίδι προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ και την ανάπτυξή του από τα πλάγια. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να λήξει και 0-0. Στο ημίχρονο πήραμε μία πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί όταν χάνεις και βάζεις αμυντικό αντί επιθετικού δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο".

Για την αλλαγή του Αλόκο στη θέση του Λανθαρότε: "Ήταν όμως ανάγκη και αυτό μας βοήθησε. Έχοντας τρία στόπερ ανταπεξήλθαμε στον σχηματισμό του ΠΑΟΚ που έχει δύο παίκτες πίσω από τον φορ που παίζουν και εξτρέμ και μαζί με τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα ο Μπερτόγλιο κινήθηκε καλύτερα μπροστά από τα χαφ, ενώ είχαμε και μεγαλύτερο πάθος. Στο τέλος μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Η αλλαγή λειτούργησε καταλυτικά, αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση που πήραμε με τους συνεργάτες μου".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος φέτος: "Ναι, είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι"

Για το σχόλιο του Τούντορ για την διαιτησία: "Καλό είναι για κάθε προπονητή να μη μικραίνει την ομάδα του. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εσείς που είστε εδώ μπορείτε να μου πείτε μια φάση που έκανε χοντρό λάθος ο διαιτητής και καθόρισε αποτέλεσμα";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Το χειρότερο ημίχρονό μας"

Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK