Βεργέτης: "Καταφέραμε να χάσουμε"

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε πως ο Αστέρας κατάφερε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάθος των παικτών του να πάρουν κάτι καλύτερο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε εντός έδρας με 2-1 από τον Ηρακλή κι έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης μίλησε για τα αίτια της ήττας, ενώ σχολίασε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Σήμερα σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι είχε όλες τις προοπτικές υπέρ μας καταφέραμε να το χάσουμε. Αυτό είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου, αντί να γίνει το 2-0 με την ευκαιρία του Γιάννου στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε σε μία επιθετική μετάβαση του αντιπάλου την ισοφάριση. Θεωρώ ότι μας επηρέασε παραπάνω από όσο πρέπει το γκολ της ισοφάρισης. Στη συνέχεια και ενώ πάλι είχαμε τον έλεγχο, ο αντίπαλος έκανε άλλη μία επιθετική μετάβαση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ".

Για τα προβλήματα στην ανάπτυξη: "Εμείς δεν είχαμε το χώρο να μεταβιβάσουμε την μπάλα και να αναπτύξουμε επίθεση από τον άξονα, λόγω της καλής συγκέντρωσης του αντιπάλου. Έτσι λοιπόν κάναμε τις επιθέσεις από τα άκρα. Οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους για να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό δεν έγινε, κοιτάμε την συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 1-2