Βεργέτης: "Καταθέσαμε ψυχή"

Στο πάθος και την μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που έφτασε στη νίκη.

Βεργέτης: "Καταθέσαμε ψυχή"

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Σήμερα είχαμε πει ότι έπρεπε να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Σε αυτή τη φάση μετράει το αποτέλεσμα. Τα παιδιά το έδειξαν σήμερα εμπράκτως. Είχαν ψυχή, είχαν πάθος, κυνήγησαν τη νίκη και αυτή ήρθε. Δεν παίξαμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν η κούραση και το άγχος, ο δεύτερος ήταν ο αξιόμαχος αντίπαλος που κυνηγάει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε ότι οι παίκτες μάτωσαν σήμερα στο γήπεδο για τη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Σίγουρα σε έλλειψη φρεσκάδας οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει σημειώσει ένα γκολ σε τέσσερα ματς. Έχουμε το ντεσαβαντάζ ότι καθυστερήσαμε να κερδίσουμε την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι τα παιδιά καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια. Όσον αφορά τον Λούι και τον Κουρμπέλη, έχουν θέματα. Θα τα αξιολογήσουμε στη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK