Βεργέτης: "Μας ευνόησε η αποβολή της ΑΕΚ"

Ο Στάικος Βεργέτης χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας, ενώ σχολίασε πως η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα έχει δώσει τις νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Βεργέτης: "Μας ευνόησε η αποβολή της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89ο λεπτό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Στάικος Βεργέτης χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη των Αρκάδων, στάθηκε στην αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας, ενώ σχολίασε πως η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας έχει δώσει τις νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη. Τόσο όσον αφορά στην βαθμολογική μας ανέλιξη, όσο και γιατί την πετύχαμε μέσα στην έδρα μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ. Υπήρχε η κούραση, δεν είχαμε φρεσκάδα, μετά το ματς της Πέμπτης.

Η ΑΕΚ είχε περισσότερη ενέργεια, μας ευνόησε η αποβολή της ΑΕΚ, γιατί έφερε πιο αργά την κούραση σε μας. Στο τελευταίο 20λεπτο βγήκαμε μπροστά, είχαμε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία στιγμή το γκολ της νίκης. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Είχαμε μία άσχημη περίοδο. Δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, υπάρχει δουλειά. Είπαμε θα δουλέψουμε και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Η καλή αμυντική δουλειά ήταν το σύνθημα για την αντεπίθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επική ατάκα Παπαδόπουλου: "Γελάει κι η μύτη μου"

Παπαδόπουλος στη Super Ball: "Πλέον φοβούνται τον Αστέρα"

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK