Βεργέτης: "Σημαντική νίκη"

Η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν εξαιρετικά σημαντική και από ψυχολογικής άποψης για τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου.

Βεργέτης: "Σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

"Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημαντική νίκη που έκαναν. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στους ρόλους μας, δεχτήκαμε μόνο μια καλή φάση. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ψάξαμε τις αντεπιθέσεις, θέλαμε το δεύτερο γκολ, δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα.

Ερωτηθείς αν έκανε φάσεις ο Αστέρας, ο Στάικος Βεργέτης απάντησε: "Θυμάμαι πως πριν το γκολ κάναμε κάποιες φάσεις, με τον Μπαράλες, τον Γιαννιώτα και άλλη μια φορά με τον Μπαράλες".

Όσον αφορά το γεγονός ότι ξεκίνησε ο Πάρα είπε: "Είχα τη βροχή και έβαλα τον Πάρα. Ήθελα να είναι κοντά στον Μπαράλες και ίσως έπρεπε να ψάξουμε ψηλές μπάλες".

Για τη νίκη στα πλέι οφ τόνισε: "Χαρακτήρισα τελικό τη νίκη γιατί είχαμε αντίπαλο που ψάχνει πλέι οφ. Χρειαζόμασταν μια νίκη ψυχολογίας αλλά και νίκη μαξιλάρι για τη συνέχεια".

Όσον αφορά το βίντεο και την εμψύχωση εξήγησε: "Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά, γιατί κάνουν τις δικές τους προσπάθειες".

Αναφερόμενος στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε: "Δεν θεωρώ πως αυτό είναι λύση. Λύση είναι να υπάρξουν κανόνες, νόμοι και να εφαρμοστούν".

Τέλος, για τις ατομικές ενέργειες του Γιαννιώτα δήλωσε: "Έχει ένα θεματάκι στις λήψεις σωστής απόφασης. Το έχουμε κουβεντιάσει και προσπαθούμε να το αλλάξουμε για να βελτιωθεί και ο ίδιος αλλά και η ομάδα μέσα από αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK