Βεργέτης: "Θετική εικόνα για Ντε Μπλάσις, Νάτση"

Ο Στάικος Βεργέτης, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με το Παραλίμνι, μίλησε για το φιλικό, την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τους νεαρούς που αγωνίστηκαν, Χούλιο Ντε Μπλάσις και Νάτση.

Βεργέτης: "Θετική εικόνα για Ντε Μπλάσις, Νάτση"

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα:

Για το φιλικό: "Δώσαμε χρόνο συμμετοχής μεγαλύτερο από ένα ημίχρονο σε ένα γκρουπ παικτών. Το ίδιο θα κάνουμε και στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε αρκετά θετικά δείγματα, στην αμυντική συνοχή, στη δημιουργία των φάσεων. Αλλά υπάρχουν και πράγματα προς βελτίωση στην επίθεση. Βγάλαμε φάσεις, αλλά δεν βάλαμε γκολ".

Για την υποδοχή στον Αστέρα: "Είναι δείγμα ότι η φανέλα έχει βαρύνει και ότι ο Αστέρας έχει καλό όνομα στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο. Αλλά εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά. Κοιτάζουμε το αγωνιστικό κομμάτι. Αρκετοί παίκτες έδειξαν ότι είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας".

Για τους Ντε Μπλάσις και Νάτση: "Η εικόνα για τα δύο παιδιά είναι θετική. Αρκετά θετική θα έλεγα. Τα μάτια μας είναι στραμμένα στις ακαδημίες μας. Από πέρυσι ξεκινήσαμε μία προσπάθεια, είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και θα την συνεχίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK