Χάνει Μακάμπι και πρεμιέρα ο Μπαντιμπανγκά

Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά αποχώρησε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου της ρεβάνς με τη Μάιντς και ο τραυματισμός του έκτοτε απασχολεί το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα.

Χάνει Μακάμπι και πρεμιέρα ο Μπαντιμπανγκά

Αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία του Βέλγου ήταν ελλιπής, καθώς αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες της παραμονής του Αστέρα στην Αυστρία. Οι Αρκάδες προσπάθησαν για τη σωστότερη ενσωμάτωσή του έτσι ώστε να μην πιεστεί και να μην τραυματιστεί.

Υπήρξε όμως ανατροπή του σχεδιασμού. Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος αποτέλεσε της θλάσης β' βαθμού που υπέστη στο δικέφαλο ο Μπαντιμπανγκά και πλέον χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προτού επανέλθει.

Ο χρόνος επανόδου εκτιμάται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως ο Αστέρας χάνει έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές για τα ματς των πλέι οφ του Europa League με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο παίκτης που αποθεώθηκε στη Γερμανία για την απόδοσή του απέναντι στη Μάιντς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Αστέρα στην πρόκληση για συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης. Δεν θα προλάβει δε ούτε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Ιωάννινα.

Ο Μπαντιμπανγκά θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για ενδυνάμωση και ελαστικότητα μπαίνοντας στην αρχή με τρέξιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK