Χωρίς Ράγιος και Περόνε με Ατρόμητο

Στο φιλικό της Παρασκευής (20:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το οποίο αποτελεί -σε μεγάλο βαθμό- πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ράγιος και τον Περόνε.

Ο Ισπανός μέσος αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος και η επιστροφή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή. Από την άλλη ο Αργεντίνος επιθετικός έχει ένα μικροτραυματισμό (διάταση συνδέσμου) και προτιμάται να ξεκουραστεί για δύο ημέρες, προτού μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Κωστούλας και ο Σαραντόπουλος, σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...