Υπογράφει στον Αστέρα ο Καλτσάς

Η φόρμουλα μετακίνησης του Νίκου Καλτσά από τον Παναθηναϊκό στον Αστέρα Τρίπολης εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Υπογράφει στον Αστέρα ο Καλτσάς

Στον Αστέρα Τρίπολης θα παίζει του χρόνου ο Νίκος Καλτσάς και αυτό δεν αλλάζει! Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ο τρόπος.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και μεταξύ των δύο ομάδων οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον των Αρκάδων ο Έλληνας εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει στην Τρίπολη και όλα κύλησαν χωρίς εμπόδια. Επί της ουσίας η συμφωνία είναι κλεισμένη και μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει δανεικό τον Καλτσά ή θα τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

Πιθανότατα η απόκτησή του θ' ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μαζί με του Γάλλου στόπερ Σονί Σεφί που έρχεται από την Οσέρ.

Photo Credits: Actionimages.gr

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ