Αθανασιάδης: "Κανένα θέμα στα αποδυτήρια"

Δηλώσεις στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο παίκτης που πέτυχε το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ για τον μήνα Ιανουάριο έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης το Σάββατο (28/2).

Αθανασιάδης: "Κανένα θέμα στα αποδυτήρια"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν περί προβλημάτων με τον Αναστασιάδη και στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ μίλησε και τους στόχους του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

Για το κακό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα μέχρι το ματς κόντρα στην Βέροια: "Ήταν ένα δύσκολος μήνας ο προηγούμενος, με άσχημα αποτελέσματα αλλά το γκολ που πέτυχα κόντρα στον Πλατανιά έδωσε νίκη στην ομάδα και είναι το μόνο που κρατάω από τον Ιανουάριο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολος μήνας, θα έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο τα παιχνίδια που είχαμε αυτό το διάστημα. Ούτε εμείς μπορούμε να εξηγήσουμε τι συνέβη. Ακούσαμε ότι είχαμε προβλήματα με τον προπονητή, εδώ θέλω να πω ότι έχουμε άριστη σχέση με το τεχνικό τιμ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα με τριάντα παίκτες, να υπάρχουν 2-3 που θα είναι δυσαρεστημένοι με τον προπονητή, αλλά αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ μας μέσα στα αποδυτήρια".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα: "Εμείς θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο νικών. Ο μόνος στόχος που μας έμεινε είναι αυτός της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, όπως με τη Βέροια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έχουμε άλλες απώλειες".

Για το πως βιώνουν οι ξένοι παίκτες την νέα διακοπή του πρωταθλήματος: "Ο,τι και να πεις είναι λίγο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε, αλλά και αυτοί διαβάζουν πάνω κάτω τι γίνεται. Ο Ιτάνζ τα έχει ζήσει, υπάρχουν, όμως, κι άλλοι που τα βλέπουν για πρώτη φορά. Γελάνε μαζί μας με όσα συμβαίνουν".

Για τα παιχνίδια με ΠΑΣ και Ξάνθη, τα οποία ήταν η αρχή του κακού για τον ΠΑΟΚ: "Στην Ξάνθη και στα Γιάννινα θα μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς και να είχαμε ξεφύγει από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι μερικά ματς ήταν πολύ σημαντικά και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι απ' αυτά".

Για την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο: "Δεν ήθελα να χτυπήσω τον αντίπαλο παίκτη. Πάνω σε μία διεκδίκηση της μπάλας συμβαίνουν αυτά. Πήγα να πατήσω δυνατά κάτω για να φύγω, αλλά το πόδι μου έμεινε πάνω στο πόδι του αντιπάλου μου, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να του κάνω κακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK